македонски / english / german
БОБИЕМ Контакт
НИЕ ВО...
ГЕРМАНИЈА
ИТАЛИЈА
ФРАНЦИЈА
ЧЕШКА
ШПАНИЈА

...СО АВТОБУСИ ...
SETRA S 315 GT-HD
NEOCAR MAN
SCANIA K124
SETRA S 315 GT-HD
SETRA S315 GT-HD е модерен автобус произведен во 1999 година, EURO 2 MOTOR 380PS, со 49+3 седишта, опремен е со КЛИМА, TV/DVD, GPS, WC, СПАЛНА, КАФЕМАТ, КУЈНА, ABS/ASR
ТА БОБИЕМ © 2008 - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ