македонски / english / german
БОБИЕМ Контакт
НИЕ ВО...
ГЕРМАНИЈА
ИТАЛИЈА
ФРАНЦИЈА
ЧЕШКА
ШПАНИЈА

...СО АВТОБУСИ ...
SETRA S 315 GT-HD
NEOCAR MAN
SCANIA K124
SCANIA K124
SCANIA K124 е произведен во 2001 година, EURO 3 MOTOR 420PS, со 49+2 седишта, опремен е со КЛИМА, TV/DVD, GPS, WC, СПАЛНА, КАФЕМАТ, КУЈНА, ABS/ASR, ESP, ПОЈАСИ НА СЕКОЕ СЕДИШТЕ
ТА БОБИЕМ © 2008 - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ