македонски / english / german
БОБИЕМ Контакт
НИЕ ВО...
ГЕРМАНИЈА
ИТАЛИЈА
ФРАНЦИЈА
ЧЕШКА
ШПАНИЈА

...СО АВТОБУСИ ...
SETRA S 315 GT-HD
NEOCAR MAN
SCANIA K124
NEOCAR MAN
NEOCAR-MAN е произведен во 2003 година, EURO 3 MOTOR 220PS, со 39+2 седишта, опремен е со КЛИМА, TV/DVD, GPS, КАФЕМАТ, ABS/ASR
ТА БОБИЕМ © 2008 - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ