македонски / english / german
БОБИЕМ Контакт
ПАТУВАЈТЕ СО НАС ВО...
ГЕРМАНИЈА
ИТАЛИЈА
ФРАНЦИЈА
ЧЕШКА
ШПАНИЈА
За сите информации без двоумење побарајте не на адреса
ТА БОБИЕМ
ул. Московска 7, лок.25
1000 Скопје, Македонија
тел.:
+389 2 3063 028 /факс/
+389 75 206 173
+389 75 428 750
или на
travel@bobiem.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ...
БОБИЕМ располага со ексклузивни модели на автобуси, комбиња и автомобили, кои Ви стојат на располагање. Пред се би сакале да напоменеме дека сите возила како и патниците кои патуваат се каско осигурани. За хигиената, комфорот и сигурноста говорат самите патници како и бројните компании кои ги користат нашите услуги. Возилата се подложни на сите контроли, технички контроли и инспекции пред секое поаѓање на пат во интерес на Вашата и наша сигурност.
ТА БОБИЕМ © 2008 - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ