Б-Категорија

Б-Категорија ВОЗИЛA ЗА ОБУКА И ПОЛАГАЊЕ НА “Б” КАТЕГОРИЈА Нашиот возен парк за Б-Категорија поседува неколку возила Volkswagen Polo 2015 1.0 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима Volkswagen Polo 2014 1.0 55kw/75ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима Volkswagen Polo 2011 1.2 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима Volkswagen Polo 2009 1.2 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво […]