Б-Категорија

ВОЗИЛA ЗА ОБУКА И ПОЛАГАЊЕ НА “Б” КАТЕГОРИЈА

Нашиот возен парк за Б-Категорија поседува неколку возила
B-Kategorija WV Polo
 • Volkswagen Polo 2015 1.0 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима
 • Volkswagen Polo 2014 1.0 55kw/75ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима
 • Volkswagen Polo 2011 1.2 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво Волан, Клима
 • Volkswagen Polo 2009 1.2 44kw/60ks – Бензин/Плин, Серво Болан, Клима
 • Seat Mii 2013 1.0 55kw/75ks – Бензин/Плин,  Серво Волан, Клима  
 • Skoda Stigio 2013 1.0 44kw/60s – Бензин/Плин,  Серво Волан, Клима  

УСЛОВИ И ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ СО ОБУКА

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ИНСТРУКТОР

John Doe

 • Инструктор за А, Б и Ц категории.
 • Над 15 години искуство за обука на возачи.
 • Контакт и информации со инструкторот за полагање на 071 222 222.

ОБУКА

Оспособувањето во автошколата се состои од теоретска настава и практична настава (обука)

Теоретска настава

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Практична настава

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Времетраење на испит

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ВОЗАЧКИ ИСПИТ

Испитoт за “Б“ категорија се состои од теоретски дел (тест) и практичен дел (полигон и градска)

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ЦЕНА НА ОБУКАТА

 • 99.999 денари.
 • За повеќе информации околу можностите за финансирање, контактирајте не.

ДРУГИ КАТЕГОРИИ

3 thoughts on “Б-Категорија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *