Изнајми автобус со нас
Ние вршиме високо-квалитетна услуга со изнајмување на врвни автобуси
Изнајми автобус со нас
Ние вршиме високо-квалитетна услуга со изнајмување на врвни автобуси
Патувајте со нас низ цела Европа и делови од Азија
Патувајте со нас низ цела Европа и делови од Азија
Патувајте со нас брзо и безбедно
Нашите автобуси се од највисок стандард и ги задоволуваат сите безбедносни стандарди
Патувајте со нас брзо и безбедно
Нашите автобуси се од највисок стандард и ги задоволуваат сите безбедносни стандарди
previous arrow
next arrow
Slider

Што добивате со нас?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Нашите Автобуси

Scania 2008

Високо туристички автобус SCANIA 2008 година 420ks EURO 4. Автобусот е со капацитет на 53+2 седишта и е опремен со LCD монитор и DVD Player, A/C и греење, фрижидер и модерни седишта.

MAN R07 2012

Високо туристички авробус MAN R07 2012 година 440ks EURO 5 EEV. Автобусот е со капацитет на 49+2 седишта и е опремен со LCD монитор и DVD Player, A/C и греење, фрижидер и модерни седишта.

Топ Дестинации

шпанија
Шпанија
Francija
Франција
Holandija
Холандија
Italija
Италија

Изнајмете автобус СЕГА!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.