Автошкола Боби Ем
Преку 25 години искуство во професионална обука на
кандидати за возачка дозвола
Автошкола Боби Ем
Преку 25 години искуство во професионална обука на кандидати за возачка дозвола
Теоретска настава за сите кандидати
Нашата Авто школа има сопствени училници
за помагање за завршниот испит кој се извршува
во испитниот центар на АМСМ.
Теоретска настава за сите кандидати
Нашата Авто школа има сопствени училници за помагање за завршниот испит кој се извршува
во испитниот центар на АМСМ.
Возен парк по највисоки стандарди
Авто Школа Бобием постои за вас.
24 години вршиме обука за А, Б, Ц, Ц+Е, и Д категорија.
Возен парк по највисоки стандарди
Авто Школа Бобием постои за вас.
24 години вршиме обука за А, Б, Ц, Ц+Е, и Д
previous arrow
next arrow
Slider
scroll-down

Зошто да не одберете?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Што нудиме на секој кандитат?

ivan-aleksic-PDRFeeDniCk-unsplash

Теоретска настава

online-marketing-hIgeoQjS_iE-unsplash

Лекарско уверение

pexels-peter-fazekas-1386649

36 часа практична настава

pexels-jéshoots-7433

Пробен тест

Нашиот возен парк поседува возила за обука во следните категории

kategorija

А Категорија

Б Категорија

Ц Категорија

ЦЕ Категорија

kategorija

Д Категорија

Превземете ги потребните материјали за теоретското тестирање на следниот линк

Што чекате? Контактирајте не и започнете го патот до вашата возачка дозвола

Погледнете ја нашата галерија